Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/tegekkes/public_html/app/classes/database.class.php on line 21

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/tegekkes/public_html/app/classes/database.class.php:21) in /home/tegekkes/public_html/app/classes/useridentifier.class.php on line 15
Te Gekke Show is een theaterdiners, in vier verschillende blokken. Het thema is televisie en film. D

Te Gekke Show

Een theatershow voor iedereen...

Te Gekke Show. De naam zegt het al. Wij laten u in een wereld wanen van gekke typetjes, idiote verschijningen en veel hilarische scènes. 

Op dit moment hebben wij een show met als thema; Films & TV. Tijdens deze theaterproductie spelen wij vele persiflages op beroemde en bekende personen uit de wereld van film en televisie. 

Het zal niet alleen kijken zijn, maar ook zelf meespelen met een spelshow als de 'Honeymoonquiz' of 'Ik Hou Van Holland'. Maar wat dacht u van bekende muziekartiesten als Freddie Mercurie, Lady Gaga, Michael Jackson, Amy Winihouse en zelfs Bob Marley.

Tijdens de show maken wij gebruik van zowel buitenlandse als Nederlandse beroemdheden. Zo zijn er persiflages op Captain Jack Sparrow, James Bond, Jigsaw, Baywatch en Titanic maar ook Ron Brandsteder, Jan de Hoop, Sjakie van Kooten, Geertruida Flodder, Linda de Mol en Jurriaan De Cock. Maar ook Meneer de Uil en de Benidorm Bastards komen voorbij.

Te Gekke Show inhuren..

Onze theatershow is te boeken als een vier uur durend programma inclusief buffet als een befaamde theaterdinners. Uiteraard kunt u onze show ook huren als een theaterproductie zonder buffet. In overleg spelen wij dan twee blokken van ongeveer anderhalf uur, maar onze voorkeur gaat uit naar vier blokken van plm. drie kwartier. 

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen of meer informatie over het afhuren van Te Gekke Show? Neem contact op via het contactformulier!

Te Gekke Mensen